Mijn favorieten

Marslanden in beeld

Marslanden is de jongste wijk in Hardenberg. Het is een ruim opgezette en groene woonwijk. De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand.

Er wonen 3295 mensen in 1147 woningen. 75% van de woningen is een koophuis met een gemiddelde woningwaarde van € 232.000,-. Volgens de gegevens van Funda.nl zijn er op dit moment zo’n 424 mensen serieus op zoek naar een woning in Marslanden. Ruim 60% daarvan is op zoek naar een vrijstaande woning, ongeveer 25% zoekt een 2-onder-1-kap en 15% van de zoekers wil graag een tussenwoning.
Het laatste jaar zijn er 62 huizen verkocht in Marslanden. De verkoopprijs lag bij de meeste woningen tussen de € 175.000,- en € 250.000,-.

Momenteel staan er 15 woningen te koop in Marslanden. Bij Horstra Makelaardij & Taxaties staat een luxe woning met bedrijfsruimte aan de Korte Spuit 15 te koop. Heb je interesse in deze woning of wil je graag meer informatie over Marslanden en/of nieuwbouw? Neem dan contact met ons op en we komen graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend informatiegesprek!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring