Mijn favorieten

Start werkzaamheden De Cirkel!

Nieuwbouw Marslanden
De schop is in de grond in De Cirkel. De graafwerkzaamheden in het nieuwe deelgebied van Marslanden zijn inmiddels in volle gang.

De Cirkel is het nieuwste deel van Marslanden waar gebouwd gaat worden. Het gebied ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. In totaal is in De Cirkel ruimte voor circa 190 woningen: vrijstaande woningen, 2-onder-1-kapwoningen en rijwoningen in verschillende prijsklassen. 
 

Vrije kavels in De Cirkel

De gemeente Hardenberg geeft vrije kavels uit in deelgebied De Cirkel: 5 kavels voor een vrijstaande woning en 32 kavels voor een twee-onder-een-kapwoning 
Op de website van de gemeente staat een digitale kavelkaart van de beschikbare kavels. De prijs voor een kavel voor een vrijstaande woning is € 200,- per vierkante meter exclusief 21% btw. Een kavel voor een twee-onder-een-kap woning kost € 185,- per vierkante meter exclusief 21% btw. 


Waardebepaling

Ben je ook geïnteresseerd in een woning in De Cirkel en heb je verhuisplannen? Laat dan nu vrijblijvend de waarde van je huidige woning bepalen door Horstra Makelaardij & Taxaties. Tijdens een gesprek krijg je een deskundig onderbouwd advies over de beste vraagprijs en lichten wij het gehele verkoopproces en al onze diensten toe. Ook kan Johan Horstra je begeleiden in alle stappen van het aankooptraject voor je nieuwe woning.


Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en wie weet woon jij binnenkort in de jongste woonwijk van Hardenberg!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring