Mijn favorieten

Waardebepaling: wat is mijn woning waard?

Een waardebepaling is van belang in verschillende situaties: je hebt je droomhuis gezien. Je wilt wel groter gaan wonen. De nieuwbouwplannen in Marslanden spreken je heel erg aan. In al deze gevallen wil je graag weten wat je huidige woning waard is, zodat je precies weet welke stappen je kunt nemen. 

Afspraak voor een waardebepaling

Maak een afspraak voor een waardebepaling en Johan Horstra komt bij je langs om je woning te bekijken. Bij een waardebepaling wordt rekening gehouden met de verschillende waarde-beïnvloedende factoren van je woning en natuurlijk de huidige marktsituatie. Johan Horstra kijkt onder meer naar de stand en ligging, de indeling en omvang en de staat van onderhoud van de woning. Daarnaast maken wij gebruik van actuele woningmarktrapportages om een goed beeld te krijgen van de vraag naar jouw type woning en het aanbod van soortgelijke woningen in de regio. Op basis van al deze gegevens geeft Johan Horstra een waarde-indicatie van de woning en een deskundig onderbouwd advies over de beste vraagprijs.
 
Wij komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en een toelichting op het gehele verkoopproces en onze dienstverlening. Bel voor een afspraak (0523) 680 865 of vul het contactformulier in op de website.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring