Mijn favorieten

Vrijblijvende waardebepaling

 

Je hebt je droomhuis gezien? Je wilt wel groter gaan wonen? De nieuwbouwplannen in Marslanden spreken je heel erg aan? In al deze situaties wil je graag weten wat je huidige woning waard is, zodat je precies weet welke stappen je kunt nemen. 

 

Maak een afspraak voor een waardebepaling en Johan Horstra komt bij je langs om je woning te bekijken. Bij een waardebepaling wordt rekening gehouden met de verschillende waarde beïnvloedende factoren van je woning en de huidige marktsituatie. Johan Horstra kijkt onder meer naar de stand en ligging, de indeling en omvang en de staat van onderhoud van de woning. Daarnaast maken wij gebruik van actuele woningmarktrapportages om een goed beeld te krijgen van de vraag naar jouw type woning en het aanbod van soortgelijke woningen in de regio. Op basis van al deze gegevens geeft Johan Horstra een waarde-indicatie van de woning en een deskundig onderbouwd advies over de beste vraagprijs.

 

Johan Horstra is NVM makelaar en uitstekend op de hoogte van wat er in de markt in de regio Hardenberg speelt. Hij kent de omgeving van Hardenberg perfect en spreekt de juiste kanalen aan om een beste match tot stand te brengen tussen jouw woning en de koper. Johan Horstra zorgt voor een snelle en professionele presentatie van je huis op Funda.nl, DE woningsite van Nederland. Horstra Makelaardij & Taxaties heeft alles in huis om op een eigentijdse manier kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Daarnaast kan Johan Horstra je helpen als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning in de regio Hardenberg.

 

Wij komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en een toelichting op het gehele verkoopproces en onze dienstverlening. Bel voor een afspraak (0523) 680 865 of vul het contactformulier in op de website www.horstra.nl.

Het (ver)kopen van een huis doe je niet iedere dag. Het is een ingrijpend en ingewikkeld proces. Bij zo'n belangrijke beslissing heb je recht op deskundig en objectief advies.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring