Mijn favorieten

Aankoopmakelaar in Hardenberg

Aankoopmakelaar Johan Horstra in Hardenberg

Een huis kopen is geen dagelijkse routine. Daarom is het nuttig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt in de regio Hardenberg, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Johan Horstra kan je hier als NVM-aankoopmakelaar in de regio Hardenberg uitstekend bij helpen.


Begeleiding bij de aankoop van uw woning ? Neem een aankoopmakelaar!


Oriënteren:

Als NVM-kantoor beschikken wij over een centraal uitwisselingssysteem van woningaanbod en dus over de meeste marktinformatie in de regio Hardenberg. Als makelaar voor de koper hebben wij inzicht in het aanbod van soortgelijke huizen, de historie van te koop staande woningen en een actueel overzicht van vraag en aanbod In Hardenberg.
Dat scheelt je als koper heel wat speurwerk!


Bezichtigen:

Gebreken, hoe klein ook, kunnen grote financiële gevolgen hebben. Als aankoopmakelaar weten wij waar we op moeten letten en waar wij naar moeten vragen. Dat kan je in verdere onderhandelingen veel voordeel opleveren.
Jarenlange ervaring maakt scherp en kritisch!
 

Onderhandelen:

Onderhandelen is een vak. Omdat wij zeer goed op de hoogte zijn van de verkoopstrategieën in de woningmarkt, hebben wij een sterke onderhandelingspositie. Als aankoopmakelaar kunnen wij je dus adviseren over de juiste biedingstrategie en een goed openingsbod.
Voor jou dus de zekerheid dat je niet te veel betaalt!


Afhandelen:

Het hanteren van ontbindende voorwaarden en de bewaking hiervan, financiering, aktes, inspecties: wij zorgen ervoor dat alle zaken omtrent het kopen van een huis zwart-op-wit komen te staan. Daarnaast kun je gebruik maken van onze diensten bij de verhuizing en/of de verhuizing van jouw nutsvoorzieningen.
Goed geregeld dus!


Zeker met een aankoopmakelaar!

Kortom, er zijn veel aspecten waar je als koper in de regio Hardenberg mee te maken krijgt op het moment dat je een huis hebt gezien wat je bevalt of waar je wellicht helemaal voor valt.

Laat je daarom niet leiden door je emoties, maar laat je bij de aankoop van een woning begeleiden door een deskundig en onafhankelijke partij die met jou de stap zet! 


 

Misschien vind je dit ook interessant?

Het verkoopproces

> Woningen gezocht

> Verhuisservice

Aankoopmakelaar in Hardenberg

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring