Certificeringen

VastgoedCert

Keurmerk en een belangrijke pré

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat makelaars en taxateurs o.g. registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Een VastgoedCert-registratie is voor HORSTRA Makelaardij en Taxaties een belangrijke pré. Met dit keurmerk weet u namelijk direct dat u bij HORSTRA Makelaardij en Taxaties op deskundigheid en vakbekwaamheid kunt vertrouwen. Registratie bij VastgoedCert vindt plaats in vijf deskundigenkamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed, WOZ en Marktanalyse en Modelmatige Waardebepaling. 

Registraties:
Kamer: Wonen/ MKB
Ingangsdatum: 01-01-2017
Geldig tot: 31-12-2021
Certificaatnummer: W1701.1115


Kamer: Bedrijfsmatig Vastgoed
Ingangsdatum: 01-01-2016
Geldig tot: 31-12-2020
Certificaatnummer: B1601.143

 

NRVT

IeNRVTder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen. In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) vindt u die gekwalificeerde taxateurs: Register-Taxateurs.


Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

 

Deskundigheid, integriteit, professionaliteit en objectiviteit zijn belangrijke kernwaarden voor de Register-Taxateur.

 

Registraties:

Kamer Wonen

Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed

Registratienummer: RT763655989

 

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring