Horstra Makelaardij & Taxaties: verkoop, aankoop, taxaties

Johan Horstra, eigenaar van Horstra Makelaardij & Taxaties, is al zo’n 20 jaar werkzaam in de makelaardij. Sinds 2003 heeft hij een eigen makelaarskantoor in Hardenberg. Vanaf november 2019 is hij gevestigd aan Europaweg 1. Johan Horstra is uitstekend op de hoogte van wat er in de regionale markt speelt, hij kent de omgeving perfect en spreekt de juiste kanalen aan om de beste match tot stand te brengen tussen koper en verkoper. Zijn kennis en ervaring als NVM makelaar in de regio Hardenberg zet hij graag voor je in om jouw huis te verkopen. Ook helpt hij je graag bij een aankoop, of verzorgt een deskundige taxatie.
 

Horstra Makelaardij & Taxaties: verkoop

Een huis verkopen doe je niet iedere dag. Bij zo’n verkoop komt heel wat kijken. NVM makelaar Johan Horstra begeleidt je tijdens dit hele traject. Hij geeft deskundig en objectief advies en neemt je heel wat werk uit handen. Bovendien heeft Horstra Makelaardij & Taxaties alles in huis om op een eigentijdse manier koper en verkoper bij elkaar te brengen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
 

Waardebepaling

Je hebt je droomhuis gezien? Of je wilt groter gaan wonen? Je hebt nieuwbouwplannen? In al deze situaties wil je graag weten wat je huidige woning waard is, zodat je precies weet welke stappen je kunt nemen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling en Johan Horstra komt bij je langs om de woning te bekijken. Hij geeft een waarde-indicatie van jouw woning en een deskundig onderbouwd advies over de beste vraagprijs.
 

Aankoop

Als aankoopmakelaar helpt Horstra Makelaardij & Taxaties je bij het vinden van je droomhuis. Johan Horstra begeleidt je tijdens het gehele aankoopproces, adviseert bij de juridische aspecten van de aankoop, zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt. Hij wijst je op zaken die je wellicht zelf over het hoofd ziet. Zo weet je zeker dat je nieuwe woning een verantwoorde aankoop is.
 

Taxaties

De taxatie is een belangrijk en steeds terugkomend aspect bij verkoop en aankoop van onroerende zaken en het af- of oversluiten van een hypotheek. Daarom is voor goede beslissingen een deskundige taxatie een must. Johan Horstra is erkend taxateur voor NWWI en Taxateursunie, lid van TMI (commercieel vastgoed) en ingeschreven bij VastgoedCert. Hij voldoet daarmee aan alle eisen die professionele opdrachtgevers stellen aan een taxatierapport. Zijn taxaties worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Weten wat jouw woning waard is? Johan Horstra komt graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek, een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning en een toelichting op onze dienstverlening. Bel ons voor een afspraak (0523) 680 865 of vul het contactformulier in.


NVM Makelaar: Kwaliteit en deskundigheid

NVM Makelaar Horstra Makelaardij & Taxaties
NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM. De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij en bestaat al meer dan 110 jaar. Als je je woning verkoopt, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als je kiest voor een NVM-makelaar kies je voor deskundigheid en kwaliteit. Een NVM-makelaar word je namelijk niet zomaar:

  • Iedere NVM-makelaar heeft een afgeronde makelaarsopleiding. Jaarlijks dient hij te voldoen aan de vastgestelde educatieverplichting om zijn kennis up-to-date te houden.
  • De NVM-makelaar kent de lokale markt goed en is op de hoogte van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Elke NVM-makelaar weet precies welke marketing- en communicatiemiddelen hij moet en kan inzetten voor de verkoop van je woning. Van het maken van advertentieteksten tot de inzet van sociale media.
  • De NVM-makelaar heeft bouwkundig inzicht, kan de waarde van je woning bepalen en houdt zich aan de NVM Erecode. De NVM Erecode bevat gedragsregels waar iedere NVM-makelaar zich aan dient te houden.

HORSTRA Makelaardij & Taxaties

Kantoor Vestiging HORSTRA Makelaardij & Taxaties

Adresgegevens

Europaweg 1
7772 BN HARDENBERG
KvK nummer: 05072669
BTW nummer: NL127587202B01

Routeplanner