Het verkopen van je huis in Hardenberg

Je wilt je huis verkopen, omdat je jouw droomhuis hebt gezien? Je wilt wel groter gaan wonen? De nieuwbouwplannen in Hardenberg spreken je heel erg aan? In al deze situaties wil je graag weten wat je huidige woning waard is. Zodat je precies weet welke stappen je kunt nemen. 
 

Hoe kan Horstra Makelaardij & Taxaties jou helpen bij het verkopen van je huis?

Overweeg je je woning te verkopen? Dan komt Johan Horstra Makelaardij & Taxaties graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van je huis. Bij een waardebepaling wordt rekening gehouden met de verschillende waarde beïnvloedende factoren van je woning. Ook wordt gekeken naar de huidige marktsituatie. Johan Horstra kijkt onder meer naar de stand en ligging, de indeling en omvang en de staat van onderhoud van de woning. Daarnaast maken wij gebruik van actuele woningmarktrapportages. Zo krijgen wij een goed beeld van de vraag naar jouw type woning en het aanbod van soortgelijke woningen in de regio. Op basis van al deze gegevens geeft Johan Horstra een waarde-indicatie van de woning en een deskundig onderbouwd advies over de beste vraagprijs. Je ontvangt een advies op maat voor de verkoop van jouw huis.

Johan Horstra is NVM makelaar en uitstekend op de hoogte van wat er in de markt in de regio Hardenberg speelt. Hij kent de omgeving van Hardenberg perfect en spreekt de juiste kanalen aan om een beste match tot stand te brengen tussen jouw woning en de koper. Johan Horstra zorgt voor een snelle en professionele presentatie van je huis op Funda.nl, DE woningsite van Nederland. Horstra Makelaardij & Taxaties heeft alles in huis om op een eigentijdse manier kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Daarnaast kan Johan Horstra je helpen als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning in de regio Hardenberg.

Je kunt het verkoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde deeldiensten. Het pakket aan activiteiten dat je afspreekt, bepaalt de hoogte van de vergoeding - de courtage - die NVM-makelaar Johan Horstra voor zijn werkzaamheden ontvangt.

Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling van de woning en een toelichting op onze dienstverlening. Bel ons op (0523) 680 865 of vul het contactformulier in.


Misschien vind je dit ook interessant?

Het verkoopproces

> Woningen gezocht

> Verhuisservice

Je huis verkopen in Hardenberg

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring